lunes, 3 de mayo de 2010

Taifatul Mansura confirma la muerte de Abdul Ghaffar al-Alamani (Eric Breininger)

La dirección de Islamic Jihad Union, Taifatul Mansura y Frente Islámico han confirmado la muerte Abdul Ghaffar al-Alamani (Eric Breininger).

El comunicado dice:
“El mujahiden con ciudadania alemana fue martirizado en la noche del pasado 30 de abril en la zona Miranşah-Miral. Los coches fueros atacados por soldados paquistaníes, nuestros hermanos estaban heridos cuando detonaron la carga explosiva y gradas para repeler el ataque, cuatro soldados de EEUU murieron y un numero de paquistaníes.”

Elif Medya ha publicado (como anticipo de los tributos que se le haran más adelante)"Las memorias de Abdul Ghaffar al-Alamani, Emir de los europeos". Presuntamente su mujer será la encargada de hacer las traducciones de apertura del video de tributo.

En este PDF, Abdul Ghaffar cuenta su salida de Alemania cuatro meses despues de convertirse al Islam, también relata como fué su aprendizaje, sus viajes etc, una interesante lectura que nos acerca a un joven occidental que cambia totalmente de vida para convertirse en "un guerrero santo".
No debemos conformarnos con lo simple....hay que conocer el problema para solucionarlo, algo falla en occidente, cuando hay chicos tan jovenes, preparados y tan occidentales dispuestos a dejarlo todo por otros.

COMUNICADO OFICIAL SIN CORTES:

Mecmuamız Almanya Bölge Temsilciliğinden Duyurulur

"Taifatu'l Mansura Almanya bölge temcilsiliği , 30 Nisan akşamı şehid olan Alman asıllı kardeşlerimizin şehadetini kutlar."

"Bugün sabah itibari ile aldığımız bir haberle Almanya bölgesinden cihada iştirak eden ELİF MEDYA yöneticisi kardeşimiz Selahaddin Türki ve beraberindeki Alman kardeşimiz Abdulgaffar Almani'nin şehid olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.Aynı operasyonda Özbek kardeşlerimizden Hizbullah ve Ebu Abdullah kardeşlerimizinde şehid düştüğünü öğrendik.

30 Nisan gecesi Miranşah-Mirali bölgesindeki yolda Pakistanlı mürtedler tarafından kardeşlerimizin bulunduğu arabaya saldırı yapılmış yaralanan kardeşlerimizden Selahaddin Turki'nin yaralı haldeyken şehadetinden hemen önce elindeki el bombasını mürted askerler yaklaştığı sırada patlatarak 4 Pakistan mütedinide öldürdüğü ve akabinde kardeşimizinde şehid olduğunu öğrendik.

Taifatu'l Mansura emirliğin bölgedeki enformasyon birimleri tarafından ulaştırılan bir diğer bilgidede mecmuamızdan 8 kardeşimizin daha son 10 gün içinde cereyan eden operasyonlarda şehid düştüğüdür. Bu kardeşlerimiz hakkındaki videolar elimize ulaşmak üzeredir. Almanya'dan bölgeye iştirak eden kardeşlerimizinde olduğu şehidlerimizin videoları alcihad.com da yayınlanacakdır.

Almanya bölge sorumluluğu olarak son zamanlarda avrupa ve başta Almanya'dan cihad'a çok büyük bir iştirak olduğunu belirtmemiz doğru olur. Avrupadan cihada iştirak edip şehadete ulaşmış tüm kardeşlerimizin ailelerine sabrı cemil diliyoruz.Şüphesiz biz şehidlerimizi ''kayıp'' olarak değil ''kazanım'' olarak değerlendiririz. Her şehidimizin ardından açılan bereket yolunda ilerleyen İslam gençliğinin korkusuz neferleri şehidlerin yerini fazlasıyla dolduracak ve kavgaya kaldığımız yerden daha bir neşe ve zevkle devam edeceğimizi dost düşman herkese duyurmak isteriz. Afganistanda işgalci kafirler kaybetmek üzeredirler. Halklarına verdikleri sahte sözlere rağmen operasyonların ilerleyememekte aksine askerleri buhran içinde debelenmektedir. Mücahidlerin moral ve motivasyonları yerindedir. Kafir askerler arkadaşlarını kayıp verdiklerinde büyük bir moral çöküntüsü yaşarken , mücahidlerimiz her şehidin ardından bir sonraki şehid kendileri olsun diye dua edip güç ve motivasyon kazanmaktadırlar. Şüphesiz şehidlerimizle ve cephede savaşan kardeşlerimizle gurur duymaktayız. Tüm islam aleminden cephedeki mücahidler için dua etmelerini ve zafer için umutlarını yüksek tutmalarını rica ederiz."

Zafer Allahtandır.

ALLAHUEKBER

Ebu Esila El Almani

Afganistan İslam Emirliği

Taifatu'l Mansura Mecmuası

No hay comentarios: